Bauknecht WM 71 C 7KG 1400T A+++

Verkocht

300 euro
Onbalans-controlesysteem
Deze wasmachine beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.
Stoomwassen
Met de functie stoomwassen bespaart u energie en water en dringt het wasmiddel sneller en dieper door in de was. De kans op krimpen van de kleding wordt verminderd en de levensduur van de kleding verlengd.
Ecoprogramma
Het ecoprogramma bespaart u aanzienlijk in energie zonder dat daarbij de resultaten verminderen.
Uitgestelde start
Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.
Resttijdindicatie
Met de resttijd-indicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!
STEAM PACK
Steam Pack combineert twee effectieve oplossingen die gebruik maken van de kracht van stoom:
STOOMVERFRISSINGSPROGRAMMA
Het programma verfrist kleding in slechts 20 minuten zonder ze te wassen, waardoor energie en water worden bespaard. De stoom dringt diep door in het textiel, verwijdert nare geurtjes en ontspant de vezels. Dit vermindert kreukels en maakt strijken gemakkelijker.
STOOMHYGIËNE OPTIE
Met deze optie is uw kleding ook bij lage temperaturen hygiënisch schoon. De stoom wordt in de trommel gevoerd en verwijdert tot 99,9% van alle bacteriën zonder chemische toevoegingen.
1 jaar garantie.