Electrolux EEG48300L A++

 

420 EURO
L x H x P: 59,6 x 81,8 x 55 cm
14 gedekt - 42 dB - Zeer eco-A
Gemiddelde watersconso per cyclus 10.5L
24 uur vertraging vertrek - 8 programma's
Het pluspunt: Automatisch openen van de deur aan het einde van de cyclus - deksellade
Belangrijkste kenmerken
Aantal bestek: 14 gedekt
Geluidsniveau (meer info): 42 dB
Installatietype: Volledig integrable: de controlehoofdband is volledig verborgen in de deurplakje. Zo is de all-inclusive vaatwasser de meest discrete van alle apparaten.
Droogtype: AirDry-technologie: 10 cm automatische opening aan het einde van de droogcyclus om het verdampingsproces te versnellen
Aantal programma's: 8 programma's
Programma details en temperaturen: Programma's: 160 Minuten 60C, 60 Minuten 60C, 90 Minuten 60C, AUTO Sense 50 - 60C, Eco 50C, Auto-Reiniging, Snelle 30 Minuten, Wachten Was
Kleur: Witte vaatwasser
Vertraagd vertrek (maximale tijd) (meer info): 24 uur
Gronddisplay: Spot Control: Er wordt een licht op de grond geprojecteerd om aan te geven hoe het werkt. Rood, het programma draait en groen, het programma is voorbij.
Automatische deuropening: Biedt perfect schone, droge gerechten na elke wasbeurt. Aan het einde van de wascyclus gaat de vaatwasser automatisch open om stoom te laten ontsnappen.
Modulariteit
Aantal bestekmanden: 1 bestekmand
Kledingdeur aanwezig: Nee
Besteklade (meer info): Het is geplaatst in het bovenste deel van de vaatwasser en maakt het mogelijk om te profiteren van 25% extra ruimte in de onderste mand.
Voor uw meest fragiele lenzen ....: Zachte spikes: De bovenste mand is uitgerust met zachte rubberen pinnen voor meer stabiliteit van glazen en bekers.
Schuifdeursysteem: Schuifsysteem voor het aanpassen van de vaatwasser met alle keukenmeubels.
EEN JAAR GARANTIE.