fair bio 100 slim 10 kw

1825 euro 

 

prijzen zjn 6% instalatie kost inbegrepen .

eigen instalatie dienst .

propre service d'instalation .

bij eigen instalatie gaat er min 6% af maar komt er 

21 % bij .Maar krijgen de mensen een instalatie kit gratis van 

180 euro .

 

 

De Bio 100 slim 10 Kw Fair
Bij deze Italiaanse designkachel van Fair valt meteen de moderne slanke vormgeving op met een zeer hoog afwerkingsniveau. De Fair Bio slim 10 kw pelletkachel is voorzien van een deur die de gehele voorkant bedekt. Dit maakt het erg makkelijk om toegang te krijgen tot alle onderdelen in de kachel. Het reinigen en de onderhoudswerkzaamheden zien hierdoor erg makkelijk uit te voeren. De Bio 100 pelletkachel van Fair heeft een gietijzeren branderpot wat de degelijkheid van de pellet kachel ten goede komt. In tegenstelling tot vele andere merken kachels die een Rvs branderpot en kamer hebben. Door het eenvoudige maar zeer designvolle en praktische ontwerp in combinatie met zijn scherpe prijs maakt de Fair Bio 100 tot een populaire pelletkachel.

Meer warmte tegen lagere kosten
De Bio slim 10 Kw van Fair heeft een rendement van minimaal 95% wat in vergelijking met andere verbrandingskachels zeer hoog is. Daarbij heeft deze Bio slim 10  pellet kachel een zeer lage fijnstof uitstoot van 12,9 mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Fair t.o.v. het milieu en energieverbruik van een pelletkachel. Fair adviseert voor pelletkachel Bio 100 type EnplusA1 pellet korrels voor een optimale verbranding met de minste reststoffen. Daarnaast kan men aan de achterzijde van de Bio 100 pellet kachel het rookkanaal aansluiten.

Kies het juiste vermogen
Het is zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid kw te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij deze kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te koud maar ook niet te warm. De pelletkachel Bio 100 9kW is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 150-285m ³. Mocht een wattage te groot (kW) zijn voor de benodigde ruimte, dan is het advies van Fair om de zuurstof (lucht) van buiten aan te zuigen d.m.v. een externe luchttoevoer.

Kies voor een betere gezondheid
Heb je last van astma of andere luchtwegen aandoening dan is de milieuvriendelijke Bio 100H een verstandige keuze. Fair heeft deze Bio 100H milieuvriendelijke kachel uitgerust met een ionisator systeem. Een ionisator zorgt ervoor dat de stofdeeltjes die in de lucht zitten verdwijnen waardoor de lucht schoner wordt. Naast het zuiveren van stofdeeltjes beperkt een ionisator ook de verspreiding van bacteriën, virussen en allergieën zoals pollen. Op dit moment behoort deze pelletkachel tot een van de schoonste en milieuvriendelijkste pelletkachels die er te verkrijgen zijn.  De Bio 100H is zowel goed voor het milieu als voor de gezondheid en is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom geplaatst te worden. De oppervlakte mag variëren van 70 tot 125m².

Bio 100 slim 10 Kw belangrijke voordelen:
- Wekelijkse thermostaat met instelbaar 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem (temperatuur en ventilator apart regelbaar)
- Automatische temperatuursensor
- 5 mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Zelfreinigende gietijzeren branderpot
- Geruisloze 5 standen ventilator (40dBA)
- Nederlandstalig multifunctioneel display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening & GSM module

Bio 100 slim 10 kW specificaties:
* Maximaal vermogen: 9,5Kw
* Nominaal vermogen: 3 - 8,8Kw
* Rendement: 95%
* Verbruik: 0,6 - 1,8 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 150 - 285m³
* Voorraad tank: 15 kg
* Brandduur: 9 - 26 uur
* Elektriciteitsverbruik: 60 - 280w
* Afmeting (hxbxd): 905 x 425 x 435mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 72 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: KIWA, CE, 15aB-VG, EN-14785

Bio 100 slim 10  is leverbaar in de volgende kleuren:
* Zwart
* Wit
* Rood