fair bio 80Q

1525 euro

 

prijzen zjn 6% instalatie kost niet inbegrepen .

 

eigen instalatie dienst .

propre service d'instalation .

bij eigen instalatie gaat er min 6% af maar komt er 

21 % bij .Maar krijgen de mensen een instalatie kit gratis van 

180 euro .

0477315546 . aanvaarden eco cheque 's.
aanvaarden cosumtie cheque's.

 

 

Bio 80Q  8Kw Fair
Deze nieuw pelletkachel Bio 80Q  8Kw van Fair heeft een rond design. Er bestaan op dit moment weinig ronde modellen, terwijl toch veel consumenten voor een rond model kiezen. Een rond model kachel is anders qua design en spreekt de Nederlandse consument meer aan. Een ronde pelletkachel geeft een interieur vaak een chique uitstraling en neemt beduidend minder ruimte in. In een hoek geplaatst komt deze kachel het meest tot zijn recht qua ruimtebesparing. Wat direct opvalt bij deze pelletkachel is dat de Bio 80Q twee ventilator roosters boven elkaar heeft. Daarnaast heeft FAIR gekozen voor een vrij grote omvang van de pelletkachel, hierdoor oogt de Bio 80Q wat groter dan pelletkachels van andere modellen.

Meer warmte met de Bio 80Q
De Bio 80Q  8Kw van Fair heeft een rendement van minimaal 93% wat in vergelijking met andere verbrandingskachels zeer hoog is. Daarbij heeft deze Bio 80Q pellet kachel een zeer lage fijnstof uitstoot van 12,9 mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Fair t.o.v. het milieu en energieverbruik van een pelletkachel. Dit maakt het nu nog interessanter om jouw woning te verwarmen met de pelletkachel Bio 80Q. Naast het aanschaf voordeel bespaar je minimaal 30-50% op de huidige energiekosten.

Kies het juiste vermogen
Het is zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid kw te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij deze kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te koud maar ook niet te warm. De pelletkachel Bio 80Q 9Kw is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 150-240m ³. Mocht een wattage te groot (kW) zijn voor de benodigde ruimte, dan is het advies van Fair om de zuurstof (lucht) van buiten aan te zuigen d.m.v. een externe luchttoevoer. Naast de perfecte pellet kachel heeft de Fair Bio 80Q nog een traditionele gietijzeren branderpot.

Kies voor een betere gezondheid
Heb je last van astma of andere luchtwegen aandoening dan is de milieuvriendelijke Bio 80QH een verstandige keuze. Fair heeft deze milieuvriendelijke kachel uitgerust met een ionisator systeem. Een ionisator zorgt ervoor dat de stofdeeltjes die in de lucht zitten verdwijnen waardoor de lucht schoner wordt. Naast het zuiveren van stofdeeltjes beperkt een ionisator ook de verspreiding van bacteriën, virussen en allergieën zoals pollen. Op dit moment behoort deze pelletkachel tot een van de schoonste en milieuvriendelijkste pelletkachels die er te verkrijgen zijn. De Bio 80QH is zowel goed voor het milieu als voor de gezondheid en is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom geplaatst te worden. De oppervlakte mag variëren van 70 tot 100m².

Bio 80Q 8Kw belangrijke voordelen:
- Weekelijkse thermostaat met instelbaar 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem (temperatuur en ventilator apart regelbaar)
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Zelfreinigende gietijzeren branderpot
- Geruisloze 5 standen ventilator (40dBA)
- Nederlandstalig multifunctioneel display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandsbediening & GSM module

Bio 80Q 8Kw specificaties:
* Maximaal vermogen: 7,7Kw
* Nominaal vermogen: 3 - 7,1Kw
* Rendement: 93%
* Verbruik: 0,6 - 1,5 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max 150 - 240m³
* Voorraad tank: 15 kg
* Brandduur: 10 - 26 uur
* Elektriciteitsverbruik: 50 - 105w
* Afmeting (hxbxd): 895 x 425 x 435mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 68 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: KIWA, CE, 15aB-VG, EN-14785

Bio 80Q is leverbaar in de volgende kleuren:
* Zwart
* Wit
* Rood