fair m 10

Pelletkachel met ventilatie voor M10. Deze versie is geschilderd staal, gepolijst ivoor beschikbaar, Poolse Bordeaux en Antraciet

Categorie A energie
Beste kwaliteit lucht™ 4 sterren
Wereld thermisch vermogen 10 kW
Nuttig thermisch vermogen 3 - 8,5 kW
Rendement 91 - 93,5%
Verwarmbaar volume 90 - 300 m3
Tankcapaciteit 18 kg
Luchtbuis / Dampen - 42 / 80 mm
Ventilatie voor 150 - 270 m3/h
Grootte (LxPxH) 500x480x1015 mm
Gewicht 130 kg.

Bij deze Italiaanse designkachel van Fair valt meteen de moderne slanke vormgeving op met een zeer hoog afwerkingsniveau. De Fair M10 pelletkachel is voorzien van een deur die de gehele voorkant bedekt. Dit maakt het erg makkelijk om toegang te krijgen tot alle onderdelen in de kachel. Het reinigen en de onderhoudswerkzaamheden zien hierdoor erg makkelijk uit te voeren.  pelletkachel van Fair heeft een gietijzeren branderpot wat de degelijkheid van de pellet kachel ten goede komt. In tegenstelling tot vele andere merken kachels die een Rvs branderpot en kamer hebben. Door het eenvoudige maar zeer designvolle en praktische ontwerp in combinatie met zijn scherpe prijs maakt de Fair M10 tot een populaire pelletkachel.

Meer warmte tegen lagere kosten
De fair M10  Fair heeft een rendement van minimaal 93% wat in vergelijking met andere verbrandingskachels zeer hoog is. Daarbij heeft deze m10 pellet kachel een zeer lage fijnstof uitstoot van 12,9 mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Fair t.o.v. het milieu en energieverbruik van een pelletkachel. Fair adviseert voor pelletkachel m10 type EnplusA1 pellet korrels voor een optimale verbranding met de minste reststoffen. Ideaal is de aansluiting aan de achterzijde voor het rookkanaal.

Kies het juiste vermogen
Het is zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid kw te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij deze kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te koud maar ook niet te warm. De pelletkachel m10  is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 150-300 m ³. Mocht een wattage te groot (kW) zijn voor de benodigde ruimte, dan is het advies van Fair om de zuurstof (lucht) van buiten aan te zuigen d.m.v. een externe luchttoevoer.

 

1525 euro

 

prijzen zjn 6% instalatie kost inbegrepen .

eigen instalatie dienst .

propre service d'instalation .

bij eigen instalatie gaat er min 6% af maar komt er 

21 % bij .Maar krijgen de mensen een instalatie kit gratis van 

180 euro .