fair xsc 10 slim canalisatie

2325 euro

prijzen zjn 6% instalatie kost inbegrepen .

eigen instalatie dienst .

propre service d'instalation .

bij eigen instalatie gaat er min 6% af maar komt er 

21 % bij .Maar krijgen de mensen een instalatie kit gratis van 

180 euro .

Pelletkachel met ventilatie voor fair XSC 10 . met canalisatie . Deze versie is geschilderd staal, gepolijst ivoor beschikbaar, Poolse Bordeaux en Antraciet

Classe Energetica A+
Beste kwaliteit Air™ 4 Stelle
Wereldwijde thermische lucht 10 kW
Nuttige Thermische lucht 3 - 8,5 kW
Rendimento 91 - 93 %
Risicobare volumes 90 - 300 mc
Capienza serbatoio 16 Kg
Autonomie max 30 uur
Tubo Aria / Fumi Ø 42 / 80 mm
Front ventilazione 150 - 270 mc/h
Dimensioni (LxPxH) 1000x270x910 mm
Peso 135 Kg

Bij deze Italiaanse designkachel van Fair valt meteen de moderne slanke vormgeving op met een zeer hoog afwerkingsniveau. De fair XSC 10 pelletkachel is voorzien van een deur die de gehele voorkant bedekt. Dit maakt het erg makkelijk om toegang te krijgen tot alle onderdelen in de kachel. Het reinigen en de onderhoudswerkzaamheden zien hierdoor erg makkelijk uit te voeren.  pelletkachel van Fair heeft een gietijzeren branderpot wat de degelijkheid van de pellet kachel ten goede komt. In tegenstelling tot vele andere merken kachels die een Rvs branderpot en kamer hebben. Door het eenvoudige maar zeer designvolle en praktische ontwerp in combinatie met zijn scherpe prijs maakt de fair XSC 10 tot een populaire pelletkachel.

Meer warmte tegen lagere kosten
De fair XSC 10  Fair heeft een rendement van minimaal 93% wat in vergelijking met andere verbrandingskachels zeer hoog is. Daarbij heeft deze fair XSC 10 pellet kachel een zeer lage fijnstof uitstoot van 12,9 mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Fair t.o.v. het milieu en energieverbruik van een pelletkachel. Fair adviseert voor pelletkachel fair XSC 10 type EnplusA1 pellet korrels voor een optimale verbranding met de minste reststoffen. Ideaal is de aansluiting aan de achterzijde voor het rookkanaal.

Kies het juiste vermogen
Het is zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid kw te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij deze kachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te koud maar ook niet te warm. De pelletkachel fair XSC 10  is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 150-300 m ³. Mocht een wattage te groot (kW) zijn voor de benodigde ruimte, dan is het advies van Fair om de zuurstof (lucht) van buiten aan te zuigen d.m.v. een externe luchttoevoer.