Whirlpool FSCR 90412 . 9k A+++

Whirlpool FSCR 90412.

 

Whirlpool FSCR90412

 

Ontdek de Whirlpool FSCR90412-wasmachine. Ze is niet alleen elegant en doeltreffend, maar ook milieuvriendelijk dankzij het energielabel A+++ -30% !

 

Zuinig en milieuvriendelijk

 

De intelligente 6TH SENSE sensoren van de FSCR90412 passen het water- en energieverbruik en de duur van het programma aan de lading in de trommel aan.

 

Soft Move technologie

 

Het wasgoed wordt gelijkmatig verdeeld door de aangepaste trommelbeweging. Op die manier is je wasgoed altijd perfect gewassen en drooggezwierd.

 

Frisheid gegarandeerd

 

De Fresh Care functie draait je kleding rond na het einde van het programma om je kleding fris te houden.

 

10 jaar garantie

 

De stille en duurzame Sense Inverter-motor van deze wasmachine heeft een 10 jaar garantie.

Wasmachine voorlader, 9 kg, CORE, 1400T, Supreme Digital display, AquaStop, 6th Sense Best Care

Wasmachine voorlader, 9 kg, CORE, 1400T, A+++(30%), Sense Inverter+10Y Warranty, Supreme Digital display, AquaStop, 6th Sense Best Care.

6th Sense Technologie: Dankzij intelligente sensoren die de lading in de trommel meten, past de 6TH SENSE technologie automatisch het water- en energieverbruik en de duur van het programma aan. Zo bespaart u tot 50% water, elektriciteit en tijd. De 6TH SENSE technologie garandeert u een minimaal verbruik, ongeacht de lading wasgoed.

Supreme Care: Perfecte verzorging van uw wasgoed in complete stilte. De Supreme Care wasmachines hebben een strak en elegant design en unieke technologieën voor perfecte wasresultaten.

Wave Motion: Met de WaveMotion technologie zorgen de 6TH SENSE sensoren voor een aangepaste trommelbeweging, afgestemd op het soort wasgoed. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het wasgoed gelijkmatig in de trommel wordt verdeeld.

 


A+++ 9 kg

350 euro